Over ons

Atelier Grains Noirs is een belgische traiteur die al meer dan 20 jaar in het centrum van Brussel een uitgebreid gamma verse produkten van hoge kwaliteit aanbiedt: van samengestelde salades tot hapjes, verrassingsbroden, kleine sandwiches, wraps of een assortiment desserts, zowel voor uw privéfeestjes, recepties als voor een zakenlunch.

Grains Noirs combineert vakmanschap en moderne technologie met een moderne, efficiënte en professionele dienstverlening.

Iedere dag opnieuw biedt Grains Noirs authentieke en evenwichtige produkten aan, zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen, in lijn met de nieuwste culinaire tendenzen. Onze 70 medewerkers verzoenen een ongeziene artisanale dynamiek met het respect voor de meest strikte hygiënische en kwaliteitsnormen.

Uw bestellingen worden op tijd bij u geleverd dankzij ons state-of-the-art bestel- en leversysteem, waarbij we een beroep doen op onze eigen vloot van koelwagens. Zo kunnen we telkens opnieuw op een efficiënte, persoonlijke en flexibele manier aan uw eisen tegemoetkomen. 

Grains Noirs, healthy food, happy people